­

Локација

Локација

Локација

Вино - Скоп е вински фестивал со традиција од 11 години. Секоја година скопската есен е одбележана со овој реномиран фестивал кој е неизоставлив дел од македонската забавна понуда. Вино - Скоп во текот на годините има соработувано со околу дваесетина македонски винарии како и неколку од регионот и со тоа ги нуди сите вкусови од пазарот на едно единнствено место. Локацијата на сите фестивалски изданија е плоштадот Македонија, но овој пат ќе се одржи на плоштадот Мајка Тереза.

Назад кон: За Фестивалот